Succesverhalen

Hoe ervaren mijn klanten het om met mij samen te werken? 
Wat leverden mijn begeleiding, adviezen, schrijf- en redigeerwerk hun op?

Marina maakte vanaf het eerste moment een vriendelijke, enthousiaste en professionele indruk. Ze is leergierig en stelt de juiste vragen om een goede tekst te kunnen maken. Of die tekst nu voor een flyer, website of nieuwsbrief is ze verplaatst zich zoveel mogelijk in de doelgroep, waardoor het eindresultaat de juiste toon heeft. Het interviewen en schrijven van verhalen gaat haar vlot af. Het redigeren van aangeleverde teksten doet ze zorgvuldig met de nodige flexibiliteit in tijdsplanning. Voor feedback staat ze altijd open.

Dina van Dijk-Hakkert, manager marketing, communicatie & fondswerving Evangelisch Werkverband

Marina verraste ons direct door haar openheid, haar helderheid en haar bereidheid zich in te leven in de ander.

We hebben een korte maar krachtige samenwerking gehad met Marina. Ze heeft ons nieuwe inzichten en openingen laten zien, die eenvoudig toepasbaar zijn.

Ik beveel haar van harte aan voor ieder die zich snel begrepen wil laten voelen en welke stappen er gezet kunnen worden zonder te “pushen”. Een goede combinatie!

Flim Reydon Center Open Field Yoga en GezondZijn

Wij dachten dat we zelf wel een aardige tekst konden schrijven maar nadat Marina met haar professionele blik naar de tekst had gekeken, was het ineens een goed leesbare tekst geworden.

Zij heeft er een wervende en kindvriendelijke tekst van gemaakt. We hebben nu een prachtige flyer voor de kindergroep.

Evert en Immy Franse en Ritha Bakker, coördinatoren SamenhuiS

Dankzij de hulp van Marina heb ik nu een veel beter begrip van het schrijven van papers. Aan de hand van verschillende versies van mijn werk hebben we concreet kunnen maken wat ik moeilijk vond en waar verbetering nodig was. Juist deze concrete behandeling van mijn werk zorgde ervoor dat mijn schrijfvaardigheid in korte tijd heel veel verbeterde!

 

Madeleine Christiaanse, student internationale betrekkingen en organisaties

Als vormgever van Kerken rond Rijn & Gouwe werk ik inmiddels 1,5 jaar met Marina samen. De professionaliteit en gedrevenheid waarmee Marina als eindredacteur elke twee weken een combinatie van tekst en beeld weet te verzorgen, maakt ook mij enthousiast in mijn werk. Tijdens de fase van eindredactie weet Marina door haar kennis en ervaring de juiste puntjes op de i te zetten, waardoor het eindresultaat iedere uitgave de juiste toon raakt, in woord en beeld. 

Klaas Dijkstra, vormgever INZET advies

Marina heeft onze wijkdiaconie met raad en daad bijgestaan. Zij is een vakvrouw met passie voor haar werk en het is heel plezierig om met haar samen te werken. Het resultaat van onze samenwerking is een folder die prettig leesbaar, informatief en uitnodigend is. Wij kunnen Marina van harte aanbevelen voor een professionele begeleiding van zaken.

Vicky van Dok, voorzitter Diaconie

Marina is een professional, die kennis en deskundigheid op het gebied van communicatie, journalistiek en redactie prima weet te combineren met grote betrokkenheid en empathie. Ze werkt efficiënt, houdt zich aan afspraken en denkt ook nog eens prima mee met de ontwikkeling van communicatieconcepten. Argumenteert scherp, maar is ook gevoelig voor andere meningen en de omgeving waarbinnen ze werkt. Dat alles maakte haar een uitstekende teamplayer.

Otto Sondorp, emeritus predikant Santpoort-Noord

"Marina Kapteyn heeft de communicatie verzorgd rond de Kerkennacht in 2017. Ik heb haar destijds in de Raad van Kerken leren kennen als een creatieve, professionele en goed gefocuste collega. De vele vrijwilligers die werkzaam zijn voor de oecumene weet ze zo te inspireren dat het geheel meer wordt dan de afzonderlijke delen."

Klaas van der Kamp, classispredikant Overijssel/Flevoland

Het was fijn samenwerken met Marina. Haar aanpak was helder, veel overleg. Marina luistert goed naar de richting die je uit wilt en denkt mee.

Linda den Braber, mesoloog

Marina heeft de kerkenraad van Willemstad op een deskundige, prettige en creatieve manier geholpen door een proces, waarin we kritisch maar opbouwend naar ons beleidsplan, missie, visie en onze communicatiewijze hebben kunnen kijken. Ze heeft het communicatieteam terzijde gestaan in de opstartfase zodat ideeën echt concreet konden worden omgezet. 

Alida van der Maarel, pastoraal werker